Content

We plannen, creëren en verspreiden relevante en doordachte content als onderdeel van uw strategie. Zo trekken we duidelijk gedefinieerde doelgroepen aan, onderhouden we de relatie daarmee en sturen we uiteindelijk aan op het omzetten van waardevolle interactie in actie.

Content Strategie

Allereerst gaan we bij het ontwikkelen van de contentstrategie uit van het doel en niet het middel! We vertalen uw organisatiedoelstellingen dus naar een manier om met behulp van content dit doel te bereiken. Wie heeft welke informatie op welk moment nodig? Daarna gaan we pas kijken naar de vorm waarin we de content aanbieden en via welke kanalen.

Content Management

Is de strategie uitgezet? Dan gaan we plannen, ontwikkelen, beheren, distribueren, evalueren en onderhouden.  Met hard werken en goed opletten en regelmatig evalueren voeren we de contentstrategie uit en stellen we bij wanneer nodig.

Content creatie

Met inzicht in de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken creëren we pakkende content voor uw bedrijf met meerwaarde voor uw klanten. Doelgroepbepaling, verwachtingen en boodschappen zetten we om in content die er toe doet!

Contact

T: +31 621242500
info@purecommunicationandcreation.nl